Persondatapolitik – Ballerupguld
Gratis fragt ved køb over 500 kr. Levering: 1-5 hverdage Vi er e-mærket Prismatch: Din garanti for den bedste pris

Persondatapolitik

Hos Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure, prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Nærværende persondatapolitik fastlægger klare retningslinjer for Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen /Ballerup Guld, Sølv & Ure måde at behandle dine personoplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du anvender de forskellige tjenester på vores hjemmeside.


Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure
Centrumgaden 7

2750 Ballerup

CVR.  nr. 30 81 93 30
Tlf. 44 97 10 06

Mail: Kundeservice@ballerupguld.dk

  • Indsamling af personoplysninger
  • Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. De personoplysninger, som vi indsamler, kan for eksempel omfatte dit navn, din e-mailadresse, din privatadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og om din navigation på hjemmesiden.


    Det vil altid fremgå i forbindelse med afgivelsen af oplysninger, hvorvidt afgivelsen er frivillig eller er nødvendig for gennemførelsen af den ønskede handling, eksempelvis gennemførelse af en handel i vores webshop.


    Indsamling af dine personoplysninger sker i ét eller flere af nedenstående tilfælde:


    1. Når du køber varer online på Ballerupguld.dk

    Når du tilmelder dig Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure, nyhedsbrev

    Når du opretter en kundekonto på Ballerupguld

    Når du tilmelder dig Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure Kundeklub/loyalitetsklub (enten online eller i Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure butikkerne)

    Når du deltager i en af Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld. Sølv & Ure konkurrencer


    Selvom du bruger din e-mailadresse i mere end ét af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun samlet og registreret ét sted. Dermed kan dine oplysninger fx genbruges, når du handler hos os, og du undgår samtidig at modtage samme markedsføringsmateriale fra Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure flere gange.



    1. Anvendelse af personoplysninger


    Personoplysninger indsamles og anvendes til følgende formål:


    1. Gennemførelse af ordre i vores webshop

    Tilmelding til nyhedsbrev

    Administration af kundeklub / loyalitetsklub

    Administration af brugerkonto / profil

    Deltagelse i konkurrencer eller andre events

    Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til events og tildeling af værdikoder

    Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser

    Oversigt over købshistorik

    Statistik

    Øvrige markedsføringstiltag


    Vi gør opmærksom på, at brug af dine personoplysninger til fremsendelse af markedsføringsmateriale kun finder sted, såfremt du forinden har afgivet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven giver mulighed for, at vi kan kontakte dig uden, at du afgiver dit samtykke først.

    Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure fører statistik over, hvilke områder af websitet vores brugere besøger samt hvilke produkter, der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personoplysninger. Ved hjælp af de indsamlede data opnås kendskab til brugernes anvendelse af websitet. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger derimod data om alle vores brugeres navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en samlet gruppe anvender [virksomhedens webadresse], og forsøger på denne baggrund at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer hen på Internettet, når du forlader vores site. Derudover indsamler vi information om, hvilke produkter vores brugere, som en samlet gruppe, fortrækker. Denne information bruges også til at forbedre websitet. Vi sælger ikke eller på anden måde videregiver information om vores brugers brug og navigation på vores webside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsinformationer til tredjepart

    Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure’s anvendte fragtfirma.

    Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.



    1. Overladelse til databehandlere

    Dine personoplysninger overlades til Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure’s samarbejdspartnere, som leverer ydelser på Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure’s vegne, fx i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure’s vegne og i overensstemmelse med Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld Sølv & Ure’s  instruks.


    Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance videregives dog til det af Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen/Ballerup Guld, Sølv & Ure’s anvendte fragtfirma.

    Det kan endvidere under visse omstændigheder og i henhold til lovgivningen være nødvendigt at videregive oplysninger til offentlige myndigheder eller politiet. Eksempelvis kan oplysninger videregives til politiet i tilfælde af mistanke om kreditkortsvindel.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af virksomheden vil en eventuel videregivelse i en sådan forbindelse ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende lovgivning for behandling af personoplysninger.


    Sletning af personlige oplysninger

    Vi sletter die oplysninger, når vi ikke længere har brug for den til opfyldelse af de forhold, som det fremgår ovenfor

    Oplysningerne kan dog behandles og opbevares længere i anonymiseret form.


    Cookies

    Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse om brugen af cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: (indsættes)

    Sikkerhed

    Vi har implementeret sikkerforanstaltninger således at vores interne procedurer lever op til vores høje sikkerheds politiske standarder.

    Vi bestræber os således bedst muligt på at beskytte kvaliteten og intrigriteten af dine personlige oplysninger.


    Dine rettigheder

    Du er til enhver tid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, dog med visse lovbestemte undtagelser.

    Du har endvidere ret til at gøre indsigt mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine oplysninger.

    Du har herudover også ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret dine personlige oplysninger efter regler herom.

    Du har desuden ret til at få udleveret oplysninger om dig selv, som du selv har givet til os, og til at få disse oplysninger transmitteret til en anden dataansvarlig (dataportabilitet).


    Links til andre websites mv

    Vores hjemmeside kan indeholde links til andre websites eller integrerede websites.

    Vi er ikke ansvarlige for indholdet af de andre selskabers websites eller deres praksis med at indsamle personlige oplysninger.

    Vi opfordrer dig til at læse indehavernes politik med hensyn til beskyttelse af beskyttelse af personlige oplysninger og relevante politikker.

    Ændringer af oplysninger

    Hvis du ønsker at vi opdaterer, ændrer eller sletter personlige oplysninger, som vi har registreret om dig, eller ønsker at få adgang til de person oplysninger der behandles om dig, eller hvis du bare har spørgsmål til ovenstående retlingslinjer, kan du rette henvendelse til os på;

    kundeservice@ballerupguld.dk

    Tlf: 4497 1006

    Eller du kan skrive til os

    Ure og Guldhuset N H Jørgensen/Ballerup guld, Sølv & Ure

    Centrumgaden 7

    2750 Ballerup


    Klageadgang

    Hvis du ønsker at klage over behandlingen af dine personlig oplysninger, kan du kontakte os på mail, telefon eller brev som angivet ovenfor.

    Du kan også kontakte

    Datatilsynet

    Borgergade 28 5.

    1300 København K


    Trustpilot