Gratis fragt ved køb over 500 kr. Levering: 1-3 hverdage Vi er e-mærket Prismatch: Din garanti for den bedste pris

Persondatapolitik

Hos Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure, prioriterer vi datasikkerhed og fortrolighed højt. Den aktuelle pressemeddelelse giver klare retningslinjer for Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Gold, Silver & Ure måde at behandle dine personlige oplysninger på. I det følgende redegøres for, hvordan vi anvender de personlige oplysninger, som du efterlader og / eller afgiver, når du besøger vores hjemmeside, samt når du bruger de forskellige tjenester på vores hjemmeside.

 

Dataansvarlig og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure Centrumgaden 7

2750 Ballerup

CVR. nr. 30 81 93 30 Tlf. 44 97 10 06

Mail: Kundeservice@ballerupguld.dk

 

  • Indsamling af personoplysninger
  •  

    Du vil altid blive informeret, når du samler personlige oplysninger om dig. De personlige oplysninger, vi indsamler, kan f.eks. Indeholde dit navn, din e-mail-adresse, din hjemmeadresse, dit telefonnummer og lignende identifikationsoplysninger, oplysninger om et online køb og din navigation på hjemmesiden.

     

    Det vil altid forekomme i forbindelse med indgivelse af oplysninger, om frigivelsen er frivillig eller nødvendig for gennemførelsen af ​​den anmodede handling, f.eks. Fuldførelsen af ​​en handel i vores webshop.

     

    Indsamling af dine personoplysninger sker i et eller flere af nedenstående tilfælde:

    • Når du køber varer online på Ballerupguld.dk
    • Når du tilmelder dig Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure, nyhedsbrev
    • Når du opretter en kundekonto på Ballerupguld
    • Når du tilmelder dig Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure undeklub / loyalitetsklub (enten online eller i Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure butikkerne)
    • Når du deltager i en af ​​Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld. Sølv & Ure konkurrencer

     

    Selvom du bruger din e-mail-adresse i mere end et af ovenstående tilfælde, bliver dine oplysninger kun indsamlet og registreret på ét sted. DERMed kan spise information FX genbruges, Når DU handler HOS OS, og du undgår samtidig at modtage det samme markedsføringsmateriale fra Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure flere gange.

    Anvendelse af personoplysninger

    Personoplysninger samles og anvendes til følgende formål:

    • Gennemførelse af ordre i vores webshop
    • Abonner på nyhedsbrev
    • Administration af kundeklub / loyalitetsklub
    • Administration af brugerkonto / profil
    • Participation in competitions or other events
    • Fremsendelse af andet markedsføringsmateriale, herunder invitationer til arrangementer og tildeling af værdikoder
    • Indsamling og evaluering af forbrugeranmeldelser
    • Oversigt over købshistorik
    • Statistik
    • Øvrige marketingstiltag

     

    Vi gør opmærksom på, at brugen af ​​dine personlige oplysninger til indsendelse af marketingmateriale kun finder sted, hvis du tidligere har givet dit udtrykkelige samtykke, medmindre loven tillader os at kontakte dig uden først at give dit samtykke.

    Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure fører statistik over hvilke områder af hjemmesiden vores brugere besøger samt hvilke produkter der er brugernes foretrukne. Disse data indeholder ikke personlige data. Ved hjælp af de indsamlede data opnås viden om brugernes brug af hjemmesiden. Denne information bruges til at forbedre hjemmesiden. Vi bruger data på alle vores brugers navigation for at forstå, hvordan vores brugere som en kollektiv gruppe bruger [virksomhedens URL] og forsøger at gøre websiden bedre. Vi kan ikke se, hvor du kommer fra eller surfer på internettet, når du forlader vores websted. Derudover indsamler vi oplysninger om hvilke produkter vores brugere, som en gruppe foretrækker. Denne information bruges også til at forbedre websiten.Vi sælger ikke eller på anden måde offentliggør oplysninger om vores brugers brug og navigation på vores hjemmeside. Og vi sælger eller videregiver ikke dine købsoplysninger til tredjepart

    Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance overfører dog til det af Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure's brugte fragtfirma.

    Endvidere kan lovgivningen under visse omstændigheder kræve offentliggørelse eller offentliggørelse til myndighederne eller politiet. For example, information may be forwarded to the police in case of suspicion of credit card fraud.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af selskabet vil enhver oplysning i den forbindelse være i overensstemmelse med gældende lovgivning om behandling af personoplysninger.

    Overladelse til databehandlere

    Dine personoplysninger overlader til Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure samarbejdspartnere, der leverer ydelser på Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure , f.eks. I forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve. Disse samarbejdspartnere behandler alene personoplysningerne på Ure & Guldhuset. NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure's vegne og i overensstemmelse med Ure & Guldhuset. NH Jørgensen / Ballerup Guld Sølv & Ure instruktioner. 

     

    Dine personoplysninger videregives som udgangspunkt ikke til tredjepart uden din tilladelse. Oplysninger til brug for vareleverance overfører dog til det af Ure & Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup Guld, Sølv & Ure's brugte fragtfirma.

    Endvidere kan lovgivningen under visse omstændigheder kræve offentliggørelse eller offentliggørelse til myndighederne eller politiet. For example, information may be forwarded to the police in case of suspicion of credit card fraud.

    I tilfælde af omstrukturering eller helt eller delvist salg af selskabet vil enhver oplysning i den forbindelse være i overensstemmelse med gældende lovgivning om behandling af personoplysninger.

     

    Sletning af personlige oplysninger

    We delete information when we no longer need it to fulfill the conditions, as can be seen from the above

    Oplysningerne kan behandles og opbevares længere i anonymiseret form.

     

    Cookies

    Vi anvender cookies på vores hjemmeside. Du kan læse om brugen af ​​cookies i vores Cookiepolitik, som du kan finde her: (indsættes )

    Sikkerhed

    Vi har implementeret sikkerhedsforanstaltninger, så vores interne procedurer overholder vores høje sikkerhedsstandarder.

    Derfor arbejder vi bedst for at beskytte kvaliteten og indbruddet af dine personlige oplysninger.

     

    Dine rettigheder

    Du er altid berettiget til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig, med forbehold af visse lovbestemte undtagelser.

    Du har også ret til at indsamle indsigt og videre behandling af dine oplysninger.

    Du har også ret til at rette, slette eller blokere dine personlige oplysninger efter regler herom.

    Du har også ret til at indhente oplysninger om dig selv, som du har givet os, og at have disse oplysninger sendt til en anden datastyring (dataportabilitet).

     

    Links to other websites mv

    Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller integrerede hjemmesider.

    Vi er ikke ansvarlige for indholdet af de øvrige selskabers hjemmesider eller deres praksis til indsamling af personlige oplysninger.

    Vi opfordrer dig til at læse indehaverens politik vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger og relevante politikker.

    Ændringer af oplysninger

    Hvis du ønsker at opdatere, ændre eller slette personlige oplysninger, som vi har registreret om dig eller ønsker at få adgang til de personligt identificerbare oplysninger om dig, eller hvis du har spørgsmål om ovenstående linjer, kontakt os venligst. i;

    kundeservice@ballerupguld.dk

    Tlf: 4497 ​​1006

    Eller du kan skrive til os

    Ure og Guldhuset NH Jørgensen / Ballerup guld, Sølv & Ure

    Centrumgaden 7

    2750 Ballerup

     

    Klageadgang

    Hvis du ønsker at klage over behandlingen af ​​dine personlige oplysninger, bedes du kontakte os via mail, telefon eller brev som angivet ovenfor.

    Du kan også kontakte

    Datatilsynet

    Borgergade 28 5.

    1300 København K

    Trustpilot